Product- en voorraadrapportages

In Silvasoft heeft u de mogelijkheid om diverse product- en voorraadrapportages uit te draaien. In dit artikel wordt uitgelegd welke rapportages u kunt uitdraaien en hoe u dit kunt doen.

Rapportages

Product- en voorraadrapportages kunt u uitdraaien via Producten > Dashboard > Rapportages. U kunt een vijftal rapportages uitdraaien:

• Actueel productoverzicht: hier kunt u een overzicht uitdraaien van al uw producten. U kunt dit nog uitsplitsen in prijsgroepen en productcategorieën, deze velden kunt u echter ook leeg laten. Deze rapportage kunt u exporteren naar PDF of Word.
  • Actuele productenlijst met voorraad: hier kunt u een overzicht van uw producten met de huidige voorraad uitdraaien. Deze rapportage kunt u exporteren naar PDF of Word.
  • Voorraadwaarde en voorraad: hier kunt u een overzicht van de voorraadwaarde van uw producten uitdraaien. Dit wordt bepaald op basis van de inkoopprijs keer het aantal producten dat op voorraad is. Deze rapportage kunt u exporten naar Excel, PDF of Word als u klikt op de knop Genereer.
  • Voorraadmutatieoverzicht per product: in dit overzicht ziet u per product welke mutaties er zijn geweest. Zijn er opboekingen of afboekingen geweest? Of wanneer is het product verkocht of ingekocht en in welke aantallen? Alles omtrent de mutaties staat in dit rapport. Deze rapportage kunt u exporteren naar PDF of Word.
  • Omzet en afnames tussen datum voor producten: hier ziet u de omzet die u heeft gemaakt per product. U kunt dit uitdraaien over een bepaalde datum of over een bepaald boekjaar / aantal boekjaren. Deze rapportage kunt u exporten naar Excel, PDF of Word als u klikt op de knop Genereer.