Kan ik mijn producten met voorraad vanuit de webshop(koppeling) in één keer doorsturen naar Silvasoft?

Het is niet mogelijk om via de verschillende webshop koppelingen (API) je productenlijst met voorraad één op één door te sturen naar Silvasoft. Wilt u de gehele productenlijst met de voorraadaantallen in Silvasoft importeren kan u hiervoor het product import bestand gebruiken welke u kan terugvinden via het menu Producten > Instellingen > Producten importeren.

Gaat u de producten aanmaken in Silvasoft houdt er dan rekening mee dat de productinformatie (artikelnaam, artikelnummer (sku) en EAN-code, ...) in Silvasoft gelijk dient te zijn aan de informatie in de webshop. Is dit niet het geval dan zal Silvasoft het product niet herkennen en zal er automatisch een nieuw artikel worden aangemaakt.

Staan alle producten in Silvasoft en wordt er een bestelling vanuit de webshop doorgezet zal er op product niveau een voorraadmutatie (afschrijving) plaatsvinden.