Omzet en afname per land (MOSS regeling)

Met de rapportage Omzet en afname per land kunt u de product afnames en omzet zien per land. U kunt hierbij ook filteren of deze omzet in een EU land heeft plaatsgevonden en gelijk de totalen voor dat land inzien.

Met deze rapportage kunt u eenvoudig uw verkopen binnen (en buiten) de EU inzichtelijk maken en duidelijk in beeld krijgen of u al aan uw drempel bedrag i.v.m. de (M)OSS regeling zit.

Verder kan het product uitgesplitst worden op product afnames per land waarmee u ziet welke goederen en diensten het in welke landen het beste doen!

Rapportage: omzet en afname per land

1. In de module Facturatie gaat u naar Dashboard, hier klikt u op Omzet en afname per land,
  2. U kunt hier een rapportage genereren van de verkochte producten en omzet per land. Het is mogelijk om dit rapport uit te splitsen per product. Voor rapportage m.b.t. de (M)OSS regeling kunt u aanvinken om enkel verkopen aan klanten zonder btw-nummer op te nemen in de rapportage. Dit zijn verkopen die tellen voor de (M)OSS regeling,
  3. Ook kunt u hier de Van en de Tot en met datum ingeven om de datarange van de rapportage te bepalen,
  4. Als u alles heeft ingegeven dan klikt u op Genereer en download,
  5. Nu verschijnt de rapportage in het scherm, gesplitst op product (bijvoorbeeld voor land specifieke bijdrages),
  6. Niet gesplitst per product, of
  7. Nu heeft u de mogelijkheid middels een aantal filters de data te specificeren en daarna naar Excel te exporteren!